Vstopili smo v drugo petletko

uredništvo Oštra

Kako je potekal Oštrov rojstni dan, si oglejte v fotogaleriji, kaj smo počeli v zadnjih petih letih, pa preberite v petletnem poročilu.

Utrinek s slavja v prostorih Oštra. Foto: Matej Povše

Oštro je včeraj praznoval prvih pet let. Vrata našega uredništva so bila odprta ves dan, obiskali so nas kolegi, sosedje, nekdanji sodelavci … Na večernem uredniškem sestanku smo zbranim predstavili posebno, petletno poročilo o delovanju Oštra in nazdravili na novo petletko.

V poročilu smo se ozrli na minulih pet let. Opozorili smo na zgodbe in razkrinke, na katere smo najbolj ponosni, in mednarodne projekte, v katerih smo sodelovali. Pohvalili smo se z učinki našega dela in nagradami, ki smo jih prejeli, ter začrtali smernice za naslednjo petletko. Od včeraj je poročilo objavljeno tudi na naši spletni strani.

Večer smo sklenili z druženjem in skromno pogostitvijo v uredništvu. Rojstni dan smo tako izkoristili tudi za vselitveni žur v večjih prostorih, kamor smo se vselili novembra lani. 

Modni hit večera so bile Oštrove nove nogavice. Čeprav je rajanje že mimo, si lahko svoj par (pa tudi Oštrovo majico ali značko) še vedno zagotovite s sodelovanjem v kampanji 5ka na 5ko za novo 5letko. S tem boste tudi podprli brezplačno dostopno kakovostno novinarstvo, preiskovalne zgodbe, razkrinkavanje dezinformacij v slovenskih medijih in usposabljanje bodočih novinarjev. Brez vas ni nas.

Hvala vsem, ki ste nas obiskali in se z nami poveselili.

 

FOTOGALERIJA: Matej Povše